Kerhotilat järjestetty uudelleen

OH3NE

Loikkaa: valikkoon, hakuun

KERHOTILAT JÄRJESTETTY UUDELLEEN

Tervehdys kaikille OH3NE jäsenille! Teimme ns. kevätsiivouksen jo nyt kerholla, jotta pääsemme järjestelemään kesän leiriä hyvissä ajoin.

Kiitos kaikille siivoukseen osallistuneille!!!!

Järjestelimme huonekalut uudellen uuteen järjestykseen, jotta saimme lisää tilaa jäsenille. Nyt tiloissa mahtuu paremmin istumaan ja rupattelemaan nokka QSOilun merkeissä, joten sankoin joukoilla tutustumaan sekä kerhotilaan että jäsenistöömme. Radiopöytä tullaan vielä kuukauden aikana siivoomaan ja laittamaan uuteen uskoon niin että workinta tilaa on lisää. Radioiden sijoittelua muutentaa hiukan näin saamme lisää pöytätilaa ja workinta tulee helottumaan.

Kiitos kaikille jotka ovat edellisen siivouksen jälkeen siistineet jälkensä. On ollut hienoa todeta että kerhotilamme on nyt siistimpi ja siellä on ollut kiva kerhoiltoja viettää. Erityisesti roskat ovat löytäneet oman paikkansa roskiksesta ja tyhjät juomatölkit omasta paikastaan, josta Reijo on ne toimittanut kierrätykseen samalla kun on hakennut meille uutta juotavaa. TÄSTÄ KAIKESTA SUURI KIITOS REIJOLLE!

Jatketaan samaan malliin. Muistetaan kirjoittaa NIMEMME VIERASKIRJAAN kun vierailemme kerhoLla.

Kevättä odotellessa ja hyviä kelejä!!!!


Tomi OH3FSR kerhovääpeli 044-201 8383

Henkilökohtaiset työkalut